SAFEHIP®-

Lonkkasuojat, lonkkasuojahousut, markkinoiden laajin valikoima    

Myynti: JHA Trading, puh 0500 828298, sähköposti jha@jha.fi

 

ACTIVE 726 AIRX UNISEX 550 AIRX INKO 850

105,00 EUR

84,00 EUR

86,00 EUR

Hinnat sis. alv. 24% ja toimituskulut

(HUOM! avatulla pakkauksella ei vaihto- tai palautusoikeutta, hygieniatuote).

SAFEHIP® AirX Unisex 550-lonkkasuojahousut, joissa on kiinteät suojat

Lonkkasuojahousut, joissa on kiinteät suojat on tarkoitettu henkilöille, joilla on ongelmia pukeutumisessa. Lonkkasuojahousut on valmistettu joustavasta ja miellyttävästä materiaalista, ja niitä voidaan käyttää myös vaipan kanssa, niinpä ne sopivat henkilöille, joilla on lieviä inkontinenssiongelmia (virtsankarkailuongelmia). Tämä malli sopii myös hyvin laitoskäyttöön, sillä suojat eivät katoa esimerkiksi pesujen yhteydessä.

SAFEHIP® AirX 850 avoin Inko-housumalli, jossa on kiinteät suojat

Inko-housumalli, jossa on kiinteät suojat on tarkoitettu erikoisen voimakkaasta inkontinenssista (virtsankarkailusta) kärsiville henkilöille. Lonkkasuojahousut istuvat napakasti paikoillaan. Sama malli sopii sekä naisille että miehille.

koko lantion ympärysmitta/cm
XS 65 – 85 cm
S 75 – 95 cm
M 90 – 110 cm
L 100 – 120 cm
XL 110 – 140 cm
XXL 120 – 150 cm

Pesuohjeet: Lonkkasuojahousut voidaan pestä pesukoneessa 95 asteessa ja kuivata kuivausrummussa normaalien alusvaatteiden tapaan. Lonkkasuojahousut kestävät kuosissaan pidempään, kun pesuohjeita noudatetaan.

SAFEHIP® Active 726 - lonkkasuojavyö

SAFEHIP® Active on ainutlaatuinen vaatteiden päälle puettava lonkkasuojavyö, jossa on kiinteät suojat. Kätevän ja pitävän Valcro-tarrakiinnityksen ansiosta suoja on helppo ja nopea pukea sekä riisua.  Lonkkasuoja sopii erinomaisesti käytettäväksi mm. ulkoilun ja kuntoutuksen yhteydessä. Lonkkasuoja on tukivyömäinen, joten se tukee myös alavatsaa ja selkää.

Tuotetiedot: Materiaali on polyesterin (85 %) ja elastaanin (15 %) sekoitus. Activen korkeus edestä 17 cm ja takaa 26 cm.

koko  lantion ympärysmitta/cm
S  85 –95 cm
M  95 – 105 cm
L  105 – 115 cm
XL  115 – 125 cm

Tutkimukset:

SAFEHIP® -lonkkasuojat ovat maailman tutkituimmat lonkkasuojat. Laajat kliiniset tutkimukset (esimerkiksi Hindso K, Lauritzen JB, Osteoporosis International 1998;8:119) osoittavat, että SAFEHIP® -lonkkasuojat vähentävät vanhainkodeissa ja kotona asuvien henkilöiden lonkkamurtumia vähintään 75 prosenttia eli kolme neljästä henkilöstä välttyy lonkkamurtumalta kaatumisten yhteydessä. Lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä päivittäinen ulkoilu ja liikkuminen lisääntyvät. Samalla parantuu myös yleinen aktiviteettitaso.

SAFEHIP® -lonkkasuojia on tutkittu laboratorioissa, ja monet tutkimustulokset ovat osoittaneet lonkkasuojien kiistattoman ja hyvän tehon. Tutkimukset ovat osoittaneet, että käytettäessä lonkkasuojia ympärivuorokauden murtumakynnys vähenee 94 prosenttia.

( J. B. Lauritzen, M. M. Petersen, B. Lund. Effect of external hip protectors on hip fractures. Lancet 1993,341:11-13)

(A. Harada, M. Mizuno, M. Takemura et al. Hip Fracture Prevention Trial Using Hip Protectors in Japanese Nursing Homes Osteoporos Int (2001) 12:215-221)

Tanskassa tehtiin kliininen tutkimus lonkkasuojien käytöstä sekä siitä, miten lonkkasuojat ehkäisivät lonkkamurtumia. Tutkimuksessa testattiin yli 5 000 potilasta. Kaatumisia tapahtui 141, mutta yhtään lonkkamurtumaa ei todettu. Tutkimukseen osallistuneista 30 – 40 prosentilla turvallisuuden tunne liikkumisen yhteydessä lisääntyi jo kolmen kuukauden kuluttua lonkkasuojien käytön aloittamisesta. Tutkimuksessa todettiin myös, että liikkuminen ja aktiviteetti lisääntyivät, ja tutkimukseen osallistuneista 15 prosenttia kertoi ulkoilevansa tavallista enemmän.

Pesuohjeet:

SAFEHIP® Active voidaan pestä pesukoneessa 40 asteessa ja kuivata kuivausrummussa. Valcro-tarrakiinnitys kannattaa sulkea pesun ajaksi. Valkaisu- ja tahranpoistoaineita ei tule käyttää, ettei lonkkasuojavyön elastisuus katoa. Suosittelemme pesupussin käyttöä. Lonkkasuojavyö kestää kuosissaan pidempään, kun pesuohjeita noudatetaan.