MASTERCARE

Myynti: JHA Trading, puh 0500 828298, sähköposti jha@jha.fi

Kolme neljästä yli 30-vuotiaasta on kokenut vähintään yhden selkäkipujakson elämänsä aikana. Selkäkivulla on vahva taipumus uusiutua, sillä puolella kaikista aikuisista on ollut yli viisi selkäkipujaksoa. Myös alaraajaan säteilevä selkäkipu eli iskiaskipu on yleinen oire: sitä on tuntenut lähes 40% aikuisista, ja heistä joka toinen on kokenut yli viisi kipujaksoa. (Mini-Suomi tutkimus ja Terveys 2000 -tutkimus).

Terve selkä on hyvinvointimme perusta ja kehomme tukiranka. Selästä kannattaa pitää huolta ennen kuin se alkaa oireilla lihasjumituksilla, kivuilla ja jäykkyydellä. Selästä kannattaa pitää huolta joka päivä.

Venyttely poistaa lihasjännitystä, lisää tilaa nikamien väliin, tehostaa välilevyjen aineenvaihduntaa ja lisää pituutta selkärankaan.

Selkävaivoille, erityisesti alaselän ongelmille, altistavia tekijöitä ovat mm. istuminen, yksipuolinen rasitus, staattiset työasennot, huono lihaskunto, ruumiilliseti raskas työ, nostoliikkeet sekä tärinä.

Usein myös eri liikuntamuodot, juoksu, mailapelit, salitreenit, golf, lisäävät selän lihasten jumittumista.

Selänhoitopenkki selän, niska-hartiaseudun, ym. hoitoon, ns. selkäkippi

"A different kind of traction" where "less is more"!

Turvallinnen hankinta:Tuote on CE-merkitty osoituksena hyväksymisestä terveydenhoitotuotteeksi, täyttää lääkinnällisiä laitteita koskevan direktiivin 93/42/ETY ja lain 629/2010 vaatimukset, luokka 1.

Reg.no. 344-1038-14335 Socialstyrelsen (EU), sekä FDA 510 rekisteröity reg.no. 803205 (USA)

 

 

 

MASTERCARE selänhoitopenkki

Mastercare selkäkippi on helppo ja turvallinen hoitoväline erilaisten selkävaivojen itsehoitoon käytettäväksi kotona ja  työpaikoilla sekä hoitolaitoksissa.

Mastercare selänhoitopenkin, selkäkipin, patentoitu liikkuva selkälevy mahdollistaa tehokaan, luonnollisen, venytyksen jo 15 asteen kallistuksessa. 

Liikkuvalla selkälevyllä saavutettavat edut: venytykseen totuttelu vaakatasossa kevyesti käsikahvoista työntämällä, - hoito on miellyttävä ja tehokas jo 15 asteen kallistuksessa vartalon ollessa rentoutunut, -15 asteen kallistuksessa nilkkoihin kohdistuu pienempi rasitus. Mahdollistaa harjoitussarjan suorittamisen välilevyjen aineenvaihdunnan tehostamiseksi.

Mastercare selkäkippi auttaa myös monissa tuki- ja liikuntaelinten vaivojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Alaselkäkivun (välilevypullistuman) kivun väheneminen kuuden viikon käytön jälkeen.

(0 ei kipua, 1-3 lievää kipua, 4-6 kohtalaista kipua, 7-9 voimakasta kipua, 10 kovin mahdollinen kipu)

Säännöllisellä Mastercare-selkäkipin käytöllä on saatu vähennettyä jopa 70 % selkäperäisistä sairauspoissaoloista.

Soita 0500 828 298 tai lähetä sähköpostia jha@jha.fi kysyäksesi lisää.

Mastercare-käyttöohje.pdf

www.mastercare.se

Mastercare Back-A-Traction selkäkippi on helppokäyttöinen, tehokas ja edullinen itsehoitolaite ongelmien hoitoon ja ehkäisyyn selän, niskan, hartioiden, lantion, lonkan ja polvien alueilla. Mastercare Back-A-Traction on tieteellisesti testattu  inversio-tuote.

Kunnon Selkä -Silla Tenkula, Opas nuorelle kilpatason yleisurheilijalle selkävammojen ennaltaehkäisyyn.

Vuodesta 1987 Mastercare Back-A-Traction on ollut menestyksellä käytössä lääkäreillä, fysioterapeuteilla, kiropraktikoilla, naprapaateilla, tuhansilla yksityishenkilöillä kotona, urheilijoilla, kuntosaleilla ja työpaikoilla. 

GOLF-ammattilaisen Mastercare-video, https://www.youtube.com/watch?v=Bk7HMxrJpIc

Mastercare konsepti, joka on kehitetty Ruotsissa yhdessä fysioterapian asiantuntijoiden ja lääkäreiden kanssa, perustuu paineen vähentämiseen välilevyissä ja nivelissä sekä helppoon hoitavaan harjoitukseen 15°:een kallistuksessa. Liikkuva selkälevy mahdollistaa maan vetovoimalla tapahtuvan venytyksen, jolloin harjoitus voidaan suorittaa kivuttomammassa sekä niveliä ja välilevyjä kuormittamattomassa  tilassa.

Mastercare avuksi Tinnituksen hoidossa kts. lisää MC ja Tinnitus

Mastercare tuotteet:

                                               

                              A-mallit                                               B-mallit                           

      

A-mallit; "ammattilaismalli" soveltuvat käytettäväksi Fysioterapia-/kuntoutus hoitolaitoksissa, Kuntosaleissa, Työpaikoilla, Kotona.

B-mallit; Kuten A-mallit mutta ilman kasvoaukkoa ja n. 15 cm matalampi. Soveltuvat käytettäväksi Kuntosalissa, Työpaikoilla, Kotona.

A1 ja B1 valkoisella rungolla, A2 ja B2 mustalla rungolla. Verhoilu musta tai punainen.

 

 

Mini

Mini; Pieneen tilaan mahtuva selänhoitopenkki. Soveltuu käytettäväksi Kotona.

Mastercare lisävarusteita:

                   

  Polvitaipeen tuki -K2                                                               Tukityyny -SP1                      Tukijalka -SL1 

 

Vaikutukset: - kivun lievitys,- lisää nivelien ja välilevyjen aineenvaihduntaa ja hapen saantia, - lihasten venytys ja palautuminen, - tehostaa nivelten liikkuvuutta, -  edistää verenkiertoa, - edistää lymfa-aineenvaihduntaa - rentouttaa koko vartalon, -  edistää suorituskykyä,

Viisi minuuttia päivässä riittää helpottamaan ja ehkäisemään mm. seuraavissa ongelmissa: -  krooninen selkäkipu, - hartiaseudun ja niskan kipu, - kipeytyneet lihakset, - välilevyn siirtymä, - välilevyn rappeutuma, - iskias, lonkkasärky, - whiplash-injury niskaongelma, - Behterewin tauti (selkärankareuma), - skolioosi, - selän,väsyminen, - lonkka-ja polvinivelten tulehdustilat, - osteoporoosi, - selkäytimen ahtautuma, - useissa ryhti-ja asentovirheissä.

 

TUOTETIETOA
Presentation Mastercare -05.pdf

OHJEITA
Assembly instructions - worldwide.pdf       Exercises.PDF    Guidelines for a first treatment.pdf
Instruction manual - worldwide.pdf     Physiotherapeutic exercises.pdf     Treatment Principle.pdf    Whiplash treatment.pdf

Karin Timmermans tutkimus Mastercare:lla
Title page.doc     Table of Contents.doc     Scientific Research.doc